Пуковник Владимир Квачков: Шта се крије иза пандемије корона вируса?

Spread the love

 

24.3.2020. Студио Рубеж
(8.934.176прегледа)

Уважени гледаоци, добар дан. Данас је код нас поново гост пуковник Главне обавјештајне управе Генералштаба оружаних снага Русије, доктор војних наука и друштвени радник, Владимир Васиљевич Квачков.

– Добар дан.

– Владимире Васиљевичу, знам да је једна од Вашихдужности била, између осталог, и водећи научни сарадник у Центру за војно-стратешка истраживања Генералштаба оружаних снага Русије.Како са те позиције посматрате појаву корона вируса?

– Управо са ове позицијето и треба посматрати. Не са позиције здравствене заштите, не са позиције епидемиологије, и тако даље. Јављање корона вируса, који  се лажно назива пандемијом, нужно је оцјењивати управо са позиција глобалних сила: религиозних, политичких, финансијских, економских и националних. Јављање овог корона вируса, такозвану пандемију, а још једном кажем никакве пандемија нема- то је све лаж, треба оцијењивати као глобалну стратешку специјалну операцију.

Управо тако треба поимати ову појаву. То је командно-штабна вјежба свјетске закулисе за овладавање потпуном контролом над човјечанством. У томе је смисао овог корона вируса. Још једанпут да кажем -ми не вјерујемо у то што јесте, ми мало вјерујемо у Бога, а још мање вјерујемо да постоји Сатана, непријатељ рода људскога. Тако да свјетска закулиса, која је у основи ционистичко-финансијска, има за циљ смањење насељености Земље. То је њихова фикс-идеја. Нас, људи, обичних људи на Земљи је по њиховом мишљењу превише и требало би да буде око 100 милиона њих самих, и још послуга -највише милијарду људи на Земљи. Тада ће они живјети и ужирити се овдjе на Земљи.

Стога нас људи, Земљана, има превише за свjетску закулису. Зато су корона вирус и финансијска криза која се скоро одмах за њим појавила нераздвојно повезани једно са другим, да би се људи приморали да ограниче своје кретање по свијету, приморали да сузбију неке политичке слободе. Политички је то практички немогуће урадити. Постоје различити Устави – поштују се, не поштују се, то је друга рола, али ипак постоје некаква политичка права којима су се људи привикли и сматрају да ће тако бити вјечно.

Први покушај лишавања људи њихових права био је 11. септембра 2001.године. Мало ко данас памти такозвани напад на здања Светског трговинског центра, Пентагона и Бијеле куће у Америци,послије којег је био објављен свјетски рат тероризму. Сад се сјетимо… Да бисмо схватили шта је садакорона вирус , дајте да проанализирамо први покушај проглашење рата човјечанству под видом борбе против тероризма, скоро ће се испунити 19 година од тада.

И тако су била четири авиона, сјећам се. Два од њих су свуда показивана као два авиона којима су пилотирали пилоти самоубице, како се обрушавају на зграде Свјетског трговинског центра. Разговарао сам с пилотима боинга и са другим нашим пилотима. Притом сам са пилотом боинга разговарао и он каже –ако човјека, да тако кажем jeр не желим да их назовем дресираним мајмунима, чак ако човјека обучите за полијетање и слијетање на Цесни, као што је речено у истражном материјалу… Цесна је лака летилица (Водитељ: са мотором обичног аутомобила). Да, то је летећи аутомобил, разумете, можда некакав мотор више класе и то је све… И они су прошли курс обуке за ове летеће аутомобилчиће,  авиончиће, а онда он седне за кормило боинга, и са тачношћу од неколико метара удара у сред ових кула.

Сјећамо се, знате, подсјетићу да чак цивилно ваздухопловство које слеће много пута, десетине пута, на исте писте, њих у почетку даљинским вођењем доводе на путању за слијетање, а затим блиским вођењемдиспечер води авион по путањи за слетање… Отишао си лево, десно, говорему и кад напусти путању почињу да га спуштају директно на писту.А сад замислимо ове мајмунчиће, да ове који су летјели на Цесни, како седе за кормилом боинга, лете по потпуно непознатом граду, без било каквих оријентира, не разумијевајући гдје… Брзина је око 700, од 500 до 700, минимум 700 километара на час… Дакле, са брзином од 700 километара на час ова два дресирана… пилота, нећу их називати именима животиња, они упадају тачно у средину ових зграда. Бесмислица.

Реална процјена – и то је урадила наша база у Лурдусу, гдје је била наша електронска обавјештајна база, на Куби, која је савршено тачно показала и имала доказ да су практички авиони вођени радио сигналом. Сва апаратура је била онемогућена, то јест пилоти су полетјели и већ их команде нису слушале. Можеш померати ручицу куда хоћеш, имаш подешен ауто-пилот, и вриштао не вриштао, батргао се не батргао се – авион иде по компјутерском програму, вођен тачно на тај циљ.

Сада идемо даље. Не постоји могућност овог, да тако кажемо, терористичког напада на Светску трговинску организацију. Али има још вапијућих ствари. Повезаних с чиме? С Пентагоном. На Пентагон се обрушава боинг, који је висок 14, 9… 12 метара са спуштеном шасијом, а шасија се аутоматски спушта на растојању од 400 метара до земље. Независно да ли је пилот дао команду за спуштање шасије или није, програм то аутоматски обезбјеђује, спушта се шасија. И овај колос, овај колос, знате,распона крила око 30 метара, са трупом пуним људи, обрушава се у темеље петоспратне зграде Пентагона. Пентагон је петоугаона петоспратница, отуда „пента“. И гдје су његови остаци,репа, трупа?Ни једног квадратног сантиметра дуралуминијума! Кад падне авион ту су разбацане ствари, трупови људи…сам авион сакупљају, авион који је пао – сакупљају његове делове, скоро у потпуности их сакупљају да би отклонили узроке авионске несреће. А овде се обруши путнички авион у Пентагон и нема ни-че-га! Притом остају нетакнуте линије електродистрибуције, осветљења и тако даље. И тамо гину… Он се срушио, заправо, на дио Пентагона гјде су се све вријеме одвијале поправке, тамо су потпуно случајно погинули људи. Али гдје је постављено питање – због чега? Да је била ракета која је ту пала са америчког авиона, било би речено потпуно тачно. (Водитељ: И размера би одговарајућег места удара…) И одговарајућа експлозија је била. На такав начин… А гдје је сам тај авион узлетео? На Атлантском океану. А гдје је узлетео авион који је ударио на Белу кућу? Исто тамо. Разумијете? Ето шта су урадили, свјетска закулиса, ето шта је она урадила 11. септембра 2001. године.

Сада им је нужан нови повод ради појачавања притискаи преузимања контроле над човјечанством. Измислили су тај корона вирус. У принципу, то чак није пандемија, није епидемија. Чак данас од њега, гледао сам јутрос, умрло је 300 људи на дан на земаљском шару. Можете ли представити ту размјеру? Kоначно, жао нам је сваког човјека, разумљиво, но 300 људи на 7,5 милијарди људи, то уопште није ништа. Заправо, то је командно-штабни програм светске закулиседа се укину различита политичка права, да се људи застраше.Наши глупани су већ разграбили просо, хељдуиз продавница… (Водитељ: тоалетни папир). Чак и то? Господе, нисам знао. Због чега? Да застраше људе. То су, понављам, командно-штабне вјежбе светске ционистичко-финансијске либералне закулисестим да би сузбили она политичка права која су људинавикли да користе, нарочито у Западној Европи.

То је, кажимо тако, други задатак.бПрви је, још једном кажем, смањење насељености Земље – то је стаљинистички задатак.Други задатак је, видјели смо, политички – да свјетска закулиса преузме власт. Већ трећи задатак је финансијско-економске природе. Финансијски…Ми знамо, они који се интересују, да сада за сваки предмет који постоји.На примјер, дајте ми вашу оловку… Рецимо, да ова оловка кошта 1 рубљу, или боље 1 долар. Нека буде долар. Ова оловка у издатом новцу, рачунима, акцијама и другим финансијским дериватима кошта 20 пута више. То значи да ако узмемо реалну вриједност ове оловке,1 долар, та вриједност је у другим папирима 20 пута већа.

Према томе, финансијски и економски односи из реалне економије су прешли у ову виртуелну. Тај финансијски балон, по мом мишљењу, износи један квадрилион и двјеста трилиона долара, који сада постоји. То је потпуно финансијски балон и њега треба издувати. Систем федералних резерви САД је буквално пре неколико дана у фебруару увео 0% камату на депозит. У многим земљама чак имамо негативну каматну стопу -значи ти си уложио 100 долара, а добијаш 90 или 95. Али ћеш то добити. То значи да се већ уводе негативне стопе за депозит. Треба испумпати ову масу. Како то издувати? Опет, помоћу вјештачки конструисаног…б (Рећи ће:) Ето садје економија пала, у складу с тим ми не можемо у ранијем обиму да обезбиједимо вашеунутрашње потребе, треба стегнути каиш.
И тако даље.

Сада је веома важан моменат. Запазите -наводно је пандемија почела у Кини. Кинези су јаснообјавилида је корона вирус има вјештачку – искуствену природу.То је научно доказано,то јест, наравно, сваки вирус је најједноставнији микроорганизам, колико се сећам, тј. могу се наравно десити мутације, али оне су по природи случајне. Али када се узме РНК молекул, не ДНК већ РНК, и у њему имамо строго одсечен један деогенома, а убачен други, и тако три четири пута, онда је сасвим очевидно, то су схватили кинески научници- то је вјештачка творевина која је у почетку специјално распрострањена у Вухану. Тамо су биле двије варијанте вируса. А сада, добро….

А шта је oвo у Италији? Зашто одједном у Италији имамо вирус који је опаснији чак од кинеског? Ту је, по мом мишљењу, неколико хиљада људи било заражено и око хиљаду умрлих. Али, опет, у Италији од грипа, упале плућа, туберкулозе, хепатитиса, умире сто пута више људи, али то се не спомиње већ се истиче политичка психо-информациона пропаганда, психо-информациона специјална операција глобалних медија који су потчињени ционистичко-либералној закулиси, који сада шире ужас.

Зато се према овој појави треба односитинужно као према специјалној операцији која се изводи у облику командно-штабних вјежби. И сада сви посматрају: ко се потчињав а, а ко не. Кина је у почетку завела драстичне мјере. Зато је друг Си отишао у Вухан и поставио на своје мјесто проамеричке партијске протесте који су организовани у Вухану- јер и у Кини није све глатко,тамо постоји прокитајска група која је у неком степену блиска нама, Си Ђинпинг, а постоје и чисто проамерички комсомољци који су орјентисани према САД, на новац, на плијен, и они су у Вухану покушали да искористе корона вирус за добијање неких економских и политичких користи.

Друг Си их је све поставио на мјесто и и у Кини се практично вирус окончава, а у Европи почиње. У складу с тим, ми, као војни обавештајци, посматрамо. Ко? – jeјасно. Гдје? – је такође jасно. Кина и Европа су два геоекономска противника САД. Зато су ту довели овај вирус. Дакле, вирус има и трећу димензију,у ствари четврту – економску. Прва је религиозна – то је уништавање људи на Земљи, смањење броја људи. Друга је – успостављање политичке контроле над човјечанством. Трећа је финансијска- испумпавање огромног финансијског балона, и четврта је практично – ликвидација својих геоекономских противника. Са тачке гледишта сарадника Центра за војно стратешка истраживања генералштаба,таква је оцјена постојеће епидемије.

– Владимире Васиљевичу, све је јасно са војне тачке гледишта и све је сложено на своје место. Можете ли дати неку прогнозу за блиску будућност?

– За корона вирус?

Да. Које земље још могу да доживе притисак од, рецимо…

– Наравно, Русија. Наравно, Русија. Зато што Русија за Америку није економски конкурент. Сада су главни напори свјетске закулисе усмјерени на дезорганизацију Кине и Западне Европе. А Русија је за њих објекат број један по прве двије тачке – по тачки смањења наше бројности и чишћења територије. То је оно што је пред нама. Да.

– Наравно, жељели бисмо чути, Владимире Васиљевичу, неколико ријечи о практичном плану, шта да радимо, како да се заштитимо, неки савјет. Можда медицина није ваша сфера…

-Ја, наравно нисам епидемиолог, иако је потребно битипаразитолог да бисте разумје ли суштину наше власти. Зато говорим као војни љекар епидемиолог и паразитолог. Док се не ослободимо унутрашњих паразита који нама владају, ми се са другим паразитима нећемо изборити.

Превод и припрема: Огњен Војводић

Полковник ГРУ: что скрывают за пандемией коронавируса? /Владимир Квачков

Полковник ГРУ: что скрывают за пандемией коронавируса? Студия „Рубеж“ в соцсетях: Вконтакте – https://vk.com/rubezhrus Одноклассники – https://ok.ru/rubezhru…