Ванредна вијест! Фаучи и Беркс су готови! Ова нова студија је управо разрушила њихове Бил Гејтсове лажи!

Spread the love

 

21. 4. 2020.

„ПА, ТО ЈЕ ПРЕВАРА!“

Добио сам неке заиста добре вијести. После овога ће све испливати на површину. Вест је стигла до Бијеле куће. Истина о стварном броју лица заражених вирусом COVID-19  излази на свјетлост дана. Говорио сам о научној студији из Станфорда која је изашла прошле седмице која говори о 3300 људи тестираних на анти тела, која је показала да је број инфицираних људи 50 до 80 пута већи од званичног броја заражених који гурају Фаучи, Гејтс и Беркс. Бројеви су потпуно ван приче, а сада још једна студија са Универзитета Јужна Калифорнија потврђује ову студију са Станфорда.

„Ево шта смо открили. Била су два важна налаза. Први је био, као што је др Ферер споменуо, када смо тестирали око 863 лица која су били представници округа Лос Анђелес, где је око 4,1% њих било позитивно. Знамо да је популација Лос Анђелеса, број одраслих особа у округу Лос Анђелес, око осам милиона. Дакле, ако узмете ту популацију од осам милиона и применитена њу4,1%, онда добијамо око 320 000 одраслих у округу Лос Анђелес који су имали COVID инфекцију прије 9. априла, прије него што смо започели са тестирањем. Упоредите то са потврђеним случајевима COVID-19 у округу Лос Анђелес и добијамо да је број заиста инфицираних на основу студије 40 пута већи од броја потврђених случајева, тако да ово наглашава значај коришћења серолошког тестирањау наставку праћења ове болести. Серолошка тестирања могу пружити важне информације о правом обиму инфекције у нашим заједницама.

Импликације ових налаза су двоструке. Једна говори о томе да су стопе смртности, процијењене на основу потврђених случајева много веће од стопа смртности процијењених на основу броја инфекција, или процијењеног броја инфекција, тако да можемо рећи да је добра вијест да је стопа смртности нижа од онога што смо мислили.

Чак је и Џон Робертс из Фокс Њуза-а „ухваћен“ на укљученом микрофону да прича о томе у Бијелој кући. Гледајте…

– Moжете скинути маску овдје.
– Стопа смртности се креће од 0,1 до 0,3 према USC-у (USC – Универзитет из Јужне Калифорније, прим. прев.)
– Заиста? To je oхрабрујуће.
– Сви овде присутни су и онако вакцинисани.
– USC и Завод за јавно здравље Л. А су направили студију. Утврдили су да је забeлежно 7000 случајева у Калифорнији. Али они заиста вјерују да има између 221 000 и 442 000 заражених људи.
– Заиста?
– Да.
– Дакле, то чини 0,1 – 0,3? Постоји студија коју су објавили, или?
– Да, данас су је објавили. Она сугерише да је стопа смртности десетина од онога што се чинило.
– Вау, то је изједначава са грипом.
– Тачно, управо тако.
– Значи, то је превара!
– Не бих рекао да је превара.

 

О чему је ријеч? Чули смо задњег типа на крају снимка коjи је рекао: – Дакле, то је превара. А Џон Робертс: -Не, не мислим да је то превара.

Да будемо јасни. Није ријеч о превари, ово је права инфекција , права болест која се догађа. Али поигравање се врши са бројевима, и онда, наравно, бројеви покрећу реакцију која 22 милиона људи остави без посла, доведе до слома економије. Мислим да је ово највећа грешка кој је икада учињена у коју су Фаучи и Гејтс… Фаучи и Беркс гурнули америчког предсједника и амерички народ.

Дакле, Лос Анђелес…ово jeдиректно са Ројтерса… Број инфицираних у Лос Анђелесу је 40 пута већи од броја познатих случајева – указују тестови антитела. Овде је 4,1%тестираних одраслих било позитивно на антитела коронавируса у студији о становништву округа Лос Анђелес. Здравствени радници су у понедељак указали да је стопа инфекције можда 40 пута већа од броја потврђених случајева.

То значи да је стопа смртности, стопа леталитета нижа, нижа, нижа…  да ова ствар није смртоноснија од обичног грипа. То су бројеви, то видимо. Станфорд тест је вршен на 3300 људи, а тест Универзитета у Јужној Калифорнији је вршен на 863 лица и то (пише) управо овде…указујући да би стопа смртности од пандемије могла бити нижа него што се раније мислило, али и да би респираторна болест могла бити проширена међу људима који не показују симптоме. Нисмо знали прави обим COVID-19 инфекције у нашој заједници, јер смо само тестирали људе који су имали симптоме и зато што је доступност тестова била ограничена.

Дакле, шта све ово значи… Да је катастрофална грешка, да је катастрофална пројекција покренула губитак 22 милиона радних мјеста, уништавајући америчку економију.

Овдје мора да постоји одговорност, мора да постоји одговорност управо сада. Амерички народ то заслужује. Сви они људи и породице које су погођене то заслужују. Чињеница је да сада видимо да се појављују стварни бројеви. Ово је нешто што преокреће игру.

Настављамо даље… Гураћемо ово. Ово је најбоља вијест коју смо могли да видимо, која потврђује неке од информација које смо добили од лекара које смо интервјуисали овде, др Шиве и др Бутара. Линкови до ова два интервјуа су у опису. Треба да их погледате, ако још нисте.

Пријатељи, ово мења цијелу игру. Наставите да се молите, наставите да ширите вијести, и надам се да ће вам дан бити диван и надам се да ће вам овај видео помоћи да тако буде. Видимо се у следећем извјештају за Next NewsNetwork. Ја сам Гари Франчи.

Прeвео: Огњен Војводић

BREAKING! FAUCI, BIRX are FINISHED! This NEW Study Just DEMOLISHED Their Bill Gates LIES!

Dr Buttar Interview: https://youtu.be/WGbYHJcMbz8 Dr: Shiva interview: https://youtu.be/GmD3EoSRgsI Full USC press conference https://youtu.be/S6mSpIeBS18 Re…